Informació Bàsica sobre Protecció de Dades
Responsable: David Fargas i Busquets - ARA PROXIMITAT
Finalitat: Enviament de comunicacions informatives i/o comercials.
Legitimació: Consentiment de la persona interessada.
Destinataris: Us intern. No es cediran les dades a tercers.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i eliminar les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, que pot exercir adreçant un mail a l’adreça som@araproximitat.cat
Procedència: El propi interessat.
Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les següents pàgines.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: David Fargas i Busquets – CIF: 46556144G

Adreça postal: C/ Rovira Roure 24, baixos 2 – 25006 – LLEIDA

Telèfono: 973238646

Correu electrònic: som@araproximitat.cat

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A Ara Proximitat tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar l’enviament de comunicacions informatives. Concretament les utilitzem per enviar mitjançant mailchimp esdeveniments de tallers, cursos, jornades, etc., així com informació dels productes de la botiga. 

Quan temps mantindrem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, i si escau, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions informatives i / o comercials del seu interès.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Les seves dades no es comunicaran a tercers.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si ARA PROXIMITAT està tractant dades personals que li puguin afectar.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides.  

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas únicament les mantindrem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, ARA PROXIMITAT deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o per l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’adreça del responsable de tractament.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: http://hostinweb.es/ACPDv2/

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personal que tractem a ARA PROXIMITAT provenen del propi interessat.

Les categories de dades que es tracten són:  

Dades identificatives
Adreces postals i electròniques
Informació comercial

No es tractaran categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelin l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l’afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigides a identificar de manera unívoca a una persona física , dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o a l’orientació sexual d’una persona física).