Com funciona?

Com comprar

Navegueu per la pàgina i aneu seleccionant els productes que vulgueu. Aquests s'aniràn guardant al cabàs. 

Un cop tingueu tot el que voleu, podeu accedir al resum del cabàs "Veure el cabàs", i allà introduir les vostres dades i triar com voleu pagar i rebre la comanda.

Si no us va bé fer la comanda on-line, podeu trucar-nos i us prendrem nota per telèfon, al 973 23 86 46.

També podeu venir a la botiga, al carrer Rovira Roure 24 de Lleida, i allà us ensenyarem la llista de productes i també podreu triar i remenar.

Els cabassos

A Ara Proximitat repartim les comandes en cabassos de palma. Ens agraden més que les caixes perquè són més manejables i ocupen menys quan estan buits. I per suposat ens agraden més que les bosses de plàstic perquè la palma és un material natural, biodegradable, mediterrani, i molt més agradable a la vista i al tacte.

El funcionament dels cabassos és el següent: us lliurem la primera comanda en un cabàs ple. El dia que us portem la propera comanda, us donarem un nou cabàs ple, i vosaltres ens tornareu el cabàs buit. Així entre tots reutilitzem els embalatges, i de pas tindreu sempre un cabàs per al vostre ús, podeu fer amb ell el que volgueu (sense fer-lo malbé!).

Per tal de gestionar aquests cabassos, us demanarem que ens deixeu 10€ en dipòsit el dia que us portem el primer cabàs. No teniu cap compromís, quan ja no volgueu més el cabàs, us tornarem els diners al moment.

El sistema de cabassos és una condició obligatòria per comprar a Ara Proximitat! Però sí que són els embalatges que nosaltres fem servir, per tant, si no en voleu, haureu de venir a comprar amb les vostres pròpies bosses o carrets, o bé quan us portem la comanda a casa, buidarem el cabàs i el tornarem a la botiga.

Com pagar

Us oferim diverses maneres de pagament:

- Al comptat quan rebeu la comanda, a la botiga o a casa.

- Podem fer un gir bancari a final de mes amb la suma de totes les comandes que hagueu fet durant aquell mes. Si voleu aquesta opció, només cal que ens ho digueu, en persona, per telèfon o correu electrònic.

Com rebre la comanda

Podeu fer la comanda quan vulgueu. Deixeu-nos un dia pel mig per preparar-la.

Recollida a la botiga: Si trieu recollir el cabàs a la botiga, podeu venir el dia que vulgueu: si no us van bé els dies de repartiment, us guardarem el cabàs a la càmera fins que vulgueu. La botiga és al carrer Rovira Roure 24 de Lleida. El nostre horari és de dilluns a divendres, de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:00, i dissabtes de 9:30 a 13:30.

Transport a domicili: També podeu demanar que us portem la comanda a casa, a la feina, a casa dels pares, a l'escola dels nens... on us vagi millor. Si és així, us agraïrem que ens digueu l'horari que us va bé a l'apartat "Deixeu un comentari" en fer la comanda, o bé per telèfon.

Repartim les comandes nosaltres mateixos a l'entorn de Lleida. Més enllà, utilitzem els serveis de  missatgeria perquè a tot arreu no hi arribem i ells ho fan prou bé!.

Per a comandes a partir de 25€ les despeses de transport seran de franc dins de Lleida. Si no s'arriba a aquest import, les despeses per al transport a domicili seran de 2€ per comanda (a dins de Lleida). Quan intervenen missatgers, haurem de calcular el pes i conèixer  la vostra ubicació per ajustar el preu de transport.

Dubtes, consultes, devolucions, reclamacions...

Per a qualsevol d'aquestes coses, us atendrem encantats a:

Tel. 973 23 86 46

C/ Rovira Roure 24, Lleida

som@araproximitat.cat

Whatsapp: 619 445 425

www.facebook.com/araproximitat

www.twitter.com/araproximitat

Telegram: https://t.me/ara_proximitat