Per què Ara Proximitat és una botiga singular?

Perquè només venem productes de l'entorn de Lleida

 Tenim un  munt de raons!

 - Al nostre entorn hi ha una varietat immensa de productes alimentaris de gran qualitat, sovint difícils de trobar als llocs de compra habitual i que aporten riquesa i dinamisme al nostre territori.

- Com que disposem de molt producte fresc a la vora de casa, podem servir-lo acabat de collir, al punt òptim de maduració i amb totes les seves propietats nutricionals, aroma i sabor, evitant així  emmagatzematges llargs, canvis de mans, ús d'embalatges i transports a llargues distàncies, el què perjudica la qualitat del producte i l'encareix. Al mateix temps estalviem energia i contribuïm a reduir la nostra petjada ambiental.

- Els productors són ben a prop i per tant podem conèixer-los personalment, establir una relació de confiança i saber amb quins sistemes produeixen els nostres aliments. Tot plegat ens dóna molta flexibilitat a l'hora de fer i personalitzar les comandes, així com tenir-les a la botiga de seguida. 

Perquè comprem directament als productors

 - Pensem que és important conèixer els productors i les seves explotacions de primera mà per poder-vos transmetre tota la informació sobre el producte, com ha estat produït i quines persones s’han encarregat de fer-ho i que, si ho voleu, pugueu contactar-hi vosaltres directament.

- Volem ser els únics intermediaris perquè així guanyem en frescor i qualitat, els productors reben un preu més alt i els consumidors no han de pagar sobrecostos innecessaris.

- Els productors poden conèixer la nostra botiga i el tracte que donem als seus productes. Tenen l’oportunitat de saber a qui i com es ven el què ells han cultivat i elaborat.

Perquè fomentem la compra sota comanda

 Si compreu fruita i verdura sota comanda, els productors la colliran expressament per a vosaltres, al punt òptim de maduració i amb la màxima frescor i qualitat. L’estoc i exposició de producte fresc fa que es perdi qualitat molt ràpidament i que es generi una gran quantitat de residus i de malbaratament d’aliments que és totalment innecessària.

Perquè tenim una botiga on-line

 Ens agrada molt que ens visiteu a la botiga del carrer Dr. Combelles, però també ens agrada la comoditat a l'hora de comprar, i sabem com és de pràctic poder fer la comanda des de qualsevol lloc en el moment que us vagi bé. Per això podeu utilitzar la nostra botiga on-line per encarregar el cabàs (des de l'ordinador, la tablet, el mòbil...) i després podeu passar per la botiga a recollir-lo i a saludar-nos. O també us ho portem a casa nosaltres mateixos!

Perquè repartim nosaltres mateixos

 Cada cabàs que preparem està fet amb molta cura, coneixem cada producte i les persones que l'han produït, sabem el valor que tenen i per això volem assegurar-nos que arriben a casa vostra el més ràpid possible i en les millors condicions. Per això no utilitzem serveis de missatgeria, i així, ens podeu comentar tot el que vulgueu en persona quan us portem el cabàs!

Perquè tenim una política de preus basada en la transparència

 El preu de cada producte el marca d’entrada el productor, ja que creiem que els preus han de ser un reflex dels costos de producció i distribució i de la seva qualitat, no dels capricis del mercat. A partir d’aquí, establim una negociació en funció de les quantitats, del transport i de cada producte en concret. Estem convençuts que podem oferir productes d’alta qualitat a un preu just per a tots, sense fer mal a les vostres butxaques i fent possible que els productors i nosaltres mateixos puguem guanyar-nos la vida de manera digna.

Nosaltres som intermediaris, sí...

 Creiem que la nostra feina és necessària:

 - Per als consumidors, perquè aconseguim agrupar una oferta de proximitat molt diversa en una sola compra, amb informació complerta i garanties sobre el producte i a un preu just.

- Per als productors, perquè contribuïm a la difusió i venda dels seus productes, garantint-los un preu i un tracte just, el què els estalvia feina i temps, i els permet dedicar més energies a produir.